La primera actuació a domicili de la temporada va ser dia 6 d’abril a ses Voltes, una plaça que no solia veure castells fins al mes de maig. Enguany, el calendari dels amfitrions Castellers de Mallorca la va avançar a aquesta data més primerenca. Sempre ens ha costat desplaçar castellers a aquesta cita i aquesta vegada no va ser cap excepció. Va ser així que vàrem haver de renunciar als castells de set que dúiem en cartera i no anar més enllà de les sis altures.

Començàrem la nostra feina amb el cinc de sis, castell que el dia abans havíem completat net a l’assaig. Tot i que la pinya pròpia era justeta, el castell va pujar bé de mides, sense incidències, i millorat d’execució respecte al que havíem fet quinze dies abans a Manacor. La segona ronda va ser per al quatre de sis amb agulla, el qual va permetre el debut, encara que sigui anecdòtic, de Josep Castellano com a segon del pilar del mig. El castell es va descarregar sense més incomoditat que la de no poder posar totes les mans que subjecten el pilar (n’hi posàrem tres en lloc de les quatre preceptives), la qual cosa va deixar algun buit incòmode a l’olla del castell. Un dos de sis reforçat va tancar les rondes de castells i dos pilars de quatre la nostra actuació.

En definitiva, a manca de pinya per poder plantar castells de set, completàrem el que podem considerar la nostra millor actuació de sis.

{gallery}actuacions/2014/20140406_Ses Voltes{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *