Dia 29 de març, els Al·lots de Llevant ens tornàrem a posar la camisa verda i ho férem per celebrar el nostre aniversari, el dinovè per ser més exactes. Les sensacions dels darrers assajos havien estat molt bones i, per primer pic a la nostra història, ens plantejàvem tres castells de set pisos a la plaça de la Rectoria.

Els prolegòmens de l’actuació varen ser una mica accidentats: els Castellers de Mallorca varen tenir una avaria a l’autocar, la qual cosa va retardar una hora la seva arribada a plaça. Vàrem endarrerir el començament de l’actuació tot el que vàrem poder, però, amb tota la nostra colla a punt i amb la plaça amb molts d’afeccionats esperant, vàrem haver de començar els castells sense els palmesans a plaça.

Després de dos pilars de quatre, tiràrem amunt un tres de set amb la pinya tota verda; primer castell de la temporada i primer castell de set en solitari. La veritat és que ens va sortir un tres còmode, fàcil de treballar i amb unes mides molt correctes. La segona ronda, encara tots sols a plaça, va ser per al quatre de set, que va comptar amb l’ajuda d’alguns amics presents a plaça. Al contrari del tres, ens va sortir un poc lleig de mides i tot i que el descarregàrem sense massa estridències no podem dir que ens sortís un castell d’aquells clavats. Val a dir que aquest castell va permetre el debut com a baix d’Andreu Bonet i el debut com a enxaneta de Jordi Pedrals. La tercera ronda, ja amb la presència i ajuda dels Castellers de Mallorca, va servir per descarregar el quatre de set amb agulla més primerenc de la nostra història, castell que ens va sortir molt correcte, millor que el quatre a seques que havíem fet abans, i que va permetre un debut doble: el de Mariona Pedrals com a aixecadora de set i el de Maria del Mar Font com a dosos.

Un pilar de quatre per sota va servir per tancar la millor diada d’aniversari de la nostra història.

{gallery}actuacions/2015/20150329_Rectoria{/gallery}

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *