Aquest passat dissabte, dia 28 de gener, els Al·lots de Llevant vàrem celebrar l’Assemblea General, assemblea que, entre d’altres punts, havia d’elegir nova Junta Directiva.

Després d’aprovar l’acta de l’assemblea de l’any anterior, els president, els caps de colla i el tresorer donaren comptes de la memòria administrativa, la memòria tècnica i l’estat de comptes de l’any 2011. El president va comentar que tot i que l’inici de temporada no va ser fàcil arribàrem al mes d’octubre en bones condicions i que vàrem acabar fent bons castells. Els caps de colla varen destacar el relleu generacional als troncs i feren una valoració positiva d’aquests dos anys. El tresorer ens va recordar que ens deuen molts de diners i que en tenim pocs als comptes.

Per a la renovació de la Junta Directiva, es va presentar una sola candidatura, la que encapçalava Carme Rosselló com a presidenta. La candidata va exposar la línia de treball i prioritats per a aquests propers anys i va deixar la paraula a Sebastià Grimalt (que l’acompanyava com a cap de colla), el qual també va informar dels principals reptes tècnics: assegurar el 5/7 i treballar per acompanyar-lo d’algun castell superior a final de temporada. 34 persones votaren a favor d’aquesta candidatura i dues votaren en blanc.

L’assemblea va acabar amb l’aprovació del pressupost per a l’any 2012 i amb un torn obert de paraules en què presidenta i cap de colla acabaren de concretar el seu programa.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *