Aquest diumenge dia 15 d’abril tocava la clàssica actuació al pati d’armes del Castell de Bellver. Les inclemències del temps han fet però que els castells no s’hagin pogut fer al castell i es traslladassin a les magnífiques instal·lacions de l’IES Joan Maria Thomàs de Palma. A més de la presència dels Castellers de Mallorca, amfitrions de la jornada, comptàvem amb la companyia dels Xicots de Vilafranca.

Els Al·lots de Llevant hem desplaçat dos autocars a la capital de l’illa disposats a fer una actuació amb dos castells de set i pensant també en el futur de la temporada. Hem encetat la ronda amb un tres de set de bona mida en tots els aspectes, bell i també ràpid. Segurament el castell més ràpid i més segur dels nou que s’han fet avui.

A la segona ronda era el torn del quatre de set que també ha anat molt bé malgrat alguna petita descompensació entre rengles. Descarregat sense problemes i amb la novetat a tots dos castells del debut com a enxaneta de Lorena Mustata.

A la tercera ronda i amb el debut al tronc de Tomeu Puigròs i Rubén García a segons, Sara Sánchez a dosos i Nerea Collado d’aixecadora, hem fet un cinc de sis fàcil però que ha resultat ser el més bellugadís de tots tres castells. Hem tancat la diada amb un pilar de cinc clàssic i sense més incidències. És digne de destacar que hem tengut dos debuts amb camisa verda a la pinya: Marc Servera i Xavier Massot.

Per la seva part, tant els Castellers de Mallorca com els Xicots de Vilafranca, amb alguna desmuntada inclosa, han fet tres castells de set cada colla.

{gallery} actuacions/2012/20120416_Bellver{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *