En el marc de les Festes del Turística vàrem anar al nucli turístic de Cala Rajada per aixecar castells nocturns el passat divendres 27 de novembre. Amb un públic meitat alemany i meitat autòcton l’actuació va començar amb un pilar de quatre aixecat per sota que comptava amb el debut com a enxaneta de Mariona Pedrals.

A la primera ronda de castells aixecàrem un senzill tres de sis que fou objecte de forts aplaudiments per part d’un públic totalment neòfit en veure torres humanes. A la segona ronda ens enfrontàvem amb el castell més complex de l’actuació, el dos de sis. La torre, que comptava amb el debut de Paula Vives a terços es va descarregar sense incidències. A la darrera ronda de castells tocava el quatre de sis amb l’agulla, construcció senzilla però que per les poques camises verdes reunides un divendres vespre a Cala Rajada massa vàrem fer per poder tancar una pinya en condicions.

Ja per acabar alçàrem un pilar de quatre rodat que va ser aclamat per l’entusiasmat públic. De propina, per cloure l’actuació, un pilar de quatre que va comptar amb el debut de Tomeu Marqueño al segon pis.

 

{gallery}actuacions/2013/20130927_Cala Rajada{/gallery}

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *