Dia 4 d’octubre, els Al•lots de Llevant vàrem estrenar una nova plaça castellera. Va ser a Llucmajor, el municipi més gran en extensió de l’illa de Mallorca, on en denou anys i vint temporades encara no havíem tengut l’oportunitat d’actuar. L’assaig del dia abans va servir per acabar de definir el programa de la diada, i amb la gran cita a menys d’una setmana ens plantejàrem els castells de sa Bassa amb un pis menys.

Arribàrem a plaça un poc abans de les dotze. Les autoritats llucmajoreres ens reberen amb una atenció i cordialitat extremes i ens obriren les portes de l’ajuntament per a allò que haguéssim de menester. Responguérem alçant un pilar de quatre i portant-lo al balcó consistorial. Tot d’una envestírem la primera ronda i ho férem amb un cinc de sis que va patir un poc en la conjunció dels dos poms i en la sortida de l’enxaneta. La segona ronda va ser calcada a la de Cala Millor: un altre dos de sis amb segons i quartes descarregat sense cap contratemps. La darrera ronda va ser per al castell més senzill, però també el que ens va sortir més lleig de tronc, un quatre de sis amb agulla.

El comiat va ser amb dos pilars de quatre simultanis, un dels quals va permetre que el casteller local Andreu Bonet debutàs damunt una pinya. El vermut va cloure, definitivament, una actuació agraïda i d’aquelles en les quals un se sent valorat.

{gallery}actuacions/2015/20151004_Llucmajor{/gallery}

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *