Després d’una partida d’anys d’actuar-hi en solitari, enguany vàrem tornar a actuar a Cala Millor acompanyats dels Castellers de Mallorca. La proximitat de la nostra diada va fer que ens plantejàssim l’actuació com una oportunitat per acabar de rodar poms i estructures.

Després de dos pilars de quatre, encetàrem les nostres rondes amb el cinc de sis, castell que va comptar amb una alineació inèdita a damunt la pinya amb terços que no hi són habituals. Per la part de dalt, repetírem el pom lleuger que havíem estrenat a la plaça Weyler i tot va anar així com havia d’anar. La segona ronda va ser per a un dos de sis amb segons i quartes del castell de set. El vàrem descarregar amb solvència, amb la seguretat i confiança de qui ha descarregat un dos de sis net a l’assaig del dia abans. La tercera ronda havia de ser per al quatre de sis amb agulla, però la presència dels palmesans i el fet que haguessin fet un castell de set ens va fer treure el geni. Les ganes dels castellers i la decisió de la cap de colla varen fer que finalment tiràssim i descarregàssim sense problemes un tres de set amb canvis al tronc i que encetàssim la cinquena centena de castells de set descarregats.

La ronda de pilars ja va esser a les fosques. Hi descarregàrem el tercer pilar de cinc de la temporada i just després flirtejàrem de valent amb la caiguda amb un pilar de quatre per sota de propina que va anar molt just.

{gallery}actuacions/2015/20150926_Cala Millor{/gallery}

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *