Després de molts d’anys de no ser escenari de cap actuació, la plaça Weyler de Manacor va tornar a veure castells. El motiu no era d’altre que la consecució de la xifra de 400 castells de set descarregats i no hi podia haver millor lloc que l’indret que havia vist el primer.

Començàrem amb dos pilars de quatre de presentació i escalfament, un d’ells amb el debut d’Alícia Bisquerra com a enxaneta. La primera ronda va ser per a un quatre de sis amb agulla lleuger i fàcil que va servir per acabar de posar-nos a to. El castell de set descarregat número 400 va arribar just després i va ser un tres que, tot i no ser el millor de la temporada, es va descarregar sense passar gens de pena. El darrer castell va ser un cinc de sis ben controlat que comptava amb el debut a dosos de Jordi Pedrals i un pom força lleuger.

El comiat va ser amb un pilar de cinc amb una combinació inèdita de peces veteranes. Era, tot just, el segon descarregat de la temporada i va servir per tancar una actuació necessària (sobretot si tenim en compte que no havíem actuat a Sant Joan) i que segurament mereixia més compromís per part del gruix de la colla.

Després de l’actuació férem una mica d’assaig a plaça, la prova més destacada del qual va ser un quatre de set net fins a aixecador.

{gallery}actuacions/2015/20150905_Manacor{/gallery}

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *