Ja s’ha convertit en tradició que una setmana en clau després de Fires i Festes participem a la cercavila que organitza la colla gegantera de Sant Domingo. És una sortida festiva, sense pressió i que permet fer castells i pilars perquè debuti gent nova.

Com cada any, les colles geganteres feren la plantada a la plaça de sa Mora. Nosaltres hi plantàrem un tres de sis i un pilar de quatre per sota. Ja en recorregut de cercavila i a son endret de la plaça de Sant Jaume alçàrem dos pilars de quatre simultanis, un dels quals va permetre el debut a damunt pinya de Martí Miquel i l’estrena com a enxaneta de Jaume Riera. Just a davant Can Lliro i Can Garanya hi descarregàrem un quatre de sis amb agulla i un poc més envant dos pilars de quatre més. Al capdamunt del carrer de Ciutat hi descarregàrem el tercer castell del dia, un quatre de sis. Per quart any consecutiu, entràrem a sa Bassa amb un pilar de quatre caminant i acabàrem, així, la nostra participació en la cercavila.

{gallery}actuacions/2015/20150606_Cercavila gegants{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *