La diada de Fires i Festes es va presentar dia 30 de maig i amb ella el primer examen seriós de la temporada. La veritat és que hi arribàvem amb els deures fets, però també amb els castells una mica més justets de preparació que en d’altres ocasions.

Entràrem a plaça així com ho feim sempre en aquesta diada, amb un pilar de quatre caminant. Tot d’una envestírem el cinc de set. El castell va començar un poc nerviós i amb qualque segon i qualque baix amb dificultats per trobar la posició. Per contra, per la part de dalt les coses anaren més fines i el resultat va ser el primer cinc de set de la temporada al sac. Val a dir que aquest castell va permetre el debut d’Aina Bonet com a aixecadora de set.

La gran aposta del dia era el dos de set i el tiràrem amunt en segona ronda amb ganes i convicció. Era un dos amb canvis i debuts i potser no era la vegada que el dúiem més preparat, però a plaça aquestes circumstàncies no es notaren i ens va sortir un dos molt correcte, potser un poc estret de mides a terços. Aquest dos, el dissetè descarregat del nostre historial, va permetre el debut a dosos de Maria del Mar Font, amb la qual cosa es convertia en la primera castellera de la colla a passar per les tres posicions del pom més difícil.

El tercer castell va ser el quatre de set amb agulla, i també va ser el que ens va dur més feina. En una primer temptativa el vàrem haver de desmuntar perquè les mides i les dificultats del tronc feren dubtar la canalla. La segona escomesa va ser la bona i d’aquesta manera igualàrem el nostre millor registre a aquestes altures de temporada. Aquest castell, per cert, també va comptar amb estrena, ja que va permetre que Andreu Ribot fes de segon per primera vegada en una construcció de set pisos.

Un vano de cinc, amb el primer pilar de cinc de la temporada, va cloure una diada ràpida, neta i agraïda.

{gallery}actuacions/2015/20150530_Fires i Festes{/gallery}

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *