Son Carrió no és una plaça fixa en el nostre calendari, però sí que és una plaça on ens hi sentim com a casa i on hi passam gust de fer castells. No debades, alguns castellers nostres són d’aquesta localitat. Enguany, dia 10 de maig, ens hi presentàrem amb un bon gruix de castellers, però amb algunes baixes sensibles al pis de quarts. D’aquesta manera, i amb la diada de Fires i Festes a dues passes, optàrem per plantejar una actuació amb castells de sis per rodar canalla i la part de dalt del tronc.

Les dues primeres rondes varen ser per al tres de sis i per al cinc de sis. Els dos castells es descarregaren sense problemes, però evidenciant tots dos problemes per mantenir les mides a nivell del pis de quarts, especialment els tresos. La tercera ronda va ser per al millor castell de la jornada, un dos de sis que descarregàrem amb els teòrics segons i les quartes del castell de set pisos. En ronda de propina descarregàrem un quatre de sis amb agulla pensat, també, per pujar-lo un pis a sa Bassa.

La ronda de pilars va ser doble. Primer descarregàrem dos pilars de quatre simultanis; després férem un altre pilar de quatre amb el tronc format per carrioners i en el qual debutava damunt una pinya Miquel Fuster.

 

 
{gallery}actuacions/2015/20150510_Son Carrio{/gallery}

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *