Després de quatre edicions sense actuació castellera, la fira de ses Salines va tornar a veure castells. Va ser dia 1 de maig, com sempre, i amb la presència només de la nostra colla.

Després del petit contratemps de la setmana anterior, vàrem creure oportú fer una mica de returada i no anar més enllà dels castells més bàsics de sis. Les baixes a tronc i a pinya tampoc no permetien fer més. Així, enlairàrem i rodàrem un pilar de quatre que va servir de presentació. Tot seguit enfilàrem tres castells de sis, el tres, el quatre amb agulla i el quatre normal. Tots tres castells es descarregaren sense més incidència que alguns problemes de mides per la part de dalt en els quatres i alguns nervis, més que res pel record fresc de la llenya de feia uns dies.

Un pilar de quatre aixecat i baixat per sota va tancar una actuació amb no massa públic i molta calor.

{gallery}actuacions/2015/20150501_Ses Salines{/gallery}

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *