L’actuació amb motiu de la Fira de Productes Ecològics de Porreres s’ha convertit en un clàssic en el nostre començament de temporada. És una cita que ens permet treballar castells de sis i fer debutar gent en posicions noves; amb aquestes intencions afrontàrem la diada.

El primer castell de la jornada va ser un tres de sis que comptava amb el debut de Nerea Font en el pis immediatament inferior al pom de dalt, debut solucionat amb seguretat i confiança. El segon castell, un cinc de sis, també ve ser d’estrena, ja que Marc Pascual el va parar a la sortida dels dos pilars a la posició de terç. Hem de dir que l’estampa d’aquest castell va ser la millor de la jornada segons un casteller nostre que ho va viure des de fora de la pinya. La tercera ronda va ser per a un quatre de sis amb agulla amb Dayana Cortès al pilar, funció que tampoc no havia fet mai. Acabàrem amb una ronda de propina destinada a un dos de sis lleuger i que només va patir una mica de revinglada en el moment de carregar-se.

Dos pilars de quatre simultanis varen servir per tancar l’actuació i per obrir les portes al vermut amb què ens obsequia cada any l’organització.

{gallery}actuacions/2015/20150419_Porreres{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *