El castell de Bellver va ser l’escenari de la primera actuació a domicili de la temporada. Com feim cada any, hi acudírem amb aspiracions de fer-hi una bona actuació i amb els dos castells bàsics de set dins ment, però també com cada any sabíem que ens costaria tenir molta gent a plaça i que el quatre vendria molt just.

Després d’un intent de tres de set dels Castellers de Mallorca, afrontàrem la nostra primera ronda amb el mateix castell. Si a la plaça de la Rectoria havia anat bé, a Bellver encara va anar millor i ens va sortir un tres de set segur i molt còmode, almenys per la part de baix. Val a dir que Ismael Afkir hi va fer de primeres mans amb tan sols 17 anys. Després d’aquesta primera ronda, i en vistes que anàvem justets d’efectius, la tècnica va decidir renunciar al quatre de set. Així, destinàrem la segona ronda a un cinc de sis que es va descarregar sense cap complicació i que va permetre el debut com a aixecadora d’Aina Bonet. La tercera ronda va ser per a un quatre de sis amb agulla fàcil i sense incidències.

Dos pilars de quatre simultanis, un dels quals amb el debutant Miquel Àngel Bisquerra de baix, va cloure la nostra participació a la diada de l’Àngel.

{gallery}actuacions/2015/20150412_Bellver{/gallery}

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *