Dia 18 d’octubre, els Al·lots de Llevant vàrem celebrar la setzena diada de la colla, l’actuació més important del nostre calendari i el cap de setmana que fa que tots donem el millor de nosaltres mateixos. Va ser a la nostra plaça, sa Bassa, i en companyia dels Castellers de Mallorca i d’una colla convidada amb la qual mai no ens havíem trobat, els Castellers del Poble Sec. La veritat és que hi arribàvem amb tots els deures fets, però també amb uns castells que presentaven bastants de canvis per la part de dalt i això sempre pot comportar alguna incertesa. Com feim sempre, la primera aturada va ser davant l’ajuntament. Hi férem dos pilars de quatre, un dels quals portat al balcó consistorial.

L’actuació pròpiament dita va començar amb el cinc de set, el castell per excel·lència de les nostres diades. La veritat és que ens va sortir un cinc ben apamat i amb bones mides, un castell que es va treballar amb comoditat i que va permetre el debut a dosos en els set pisos de Biel Font Garcia. Probablement un dels millors cincs de set que hem fet darrerament.

La segona ronda estava destinada al dos de set, el castell fràgil, que ja havíem descarregat per Fires i Festes. Els canvis que experimenta la canalla havien obligat a introduir molts de canvis al pom de dalt (debutaven un dos, l’aixecadora i l’enxaneta) i tot i que l’havíem descarregat net tres vegades a l’assaig no havíem esvaït tots els dubtes. A l’hora de la veritat, però, la feina ben feta va quedar en evidència i tot i que el tronc i un primeres mans hi varen haver de ser de bon de veres completàrem el setzè dos de set del nostre historial.

El set de set, el castell més ample que té la colla, havia de tancar les nostres rondes de castells. I així va ser. Amb un poc més d’un cordó i l’ajut inestimable de les altres colles a la pinya vàrem descarregar el nostre segon set de set, castell que va resultar fàcil i que va permetre el debut com a quarta de Llucia Sánchez . Amb un vano de cinc tancàvem una diada que repetia la segona millor actuació de la colla.

Els Castellers de Mallorca tingueren en els tres de set amb agulla el seu millor castell. El tres de set va ser la millor construcció dels Castellers del Poble Sec.

 

{gallery}actuacions/2014/20141018_Diada{/gallery}

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *