La darrera pedra de toc abans de les diades del mes d’octubre va arribar dia 27 de setembre a Cala Millor. Com ja havíem fet una setmana abans a Cala Rajada, els objectius no eren altres que rodar troncs i canalla de cara a reptes superiors.

 

Un tres de sis fàcil i sense cap incidència va servir per començar l’actuació i per escalfar els ànims. Just després, enllestírem un quatre de sis amb agulla que ens va sortir millor de mides que el que havíem fet el diumenge anterior a terres gabellines. El castell de més compromís va arribar a la tercera ronda, un dos de sis lleuger per dalt i amb la novetat de Pilar Barceló al pis de sota el pom. Es va descarregar amb ganes d’un pis més. Una quarta ronda de propina ens va servir per descarregar el segon tres de sis amb agulla de l’any.

 

Un pilar de quatre aixecat per sota i rodat 360 graus per la pinya va servir per acomiadar-nos d’un públic atent i format per una mescla de locals i turistes.

 

{gallery}actuacions/2014/20140927_Cala Millor{/gallery}

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *