Els Al·lots de Llevant vàrem participar el passat dissabte dia 2 a la Trobada de Gegants organitzada per la colla gegantera de Manacor, els Gegants de Sant Domingo, en el marc de les Fires i Festes de Primavera

Els castellers tancàvem la comitiva concentrada a la plaça de sa Mora on hi aixecàrem en primer lloc un tres de sis, seguit d’un pilar de quatre i tancant amb un altre tres de sis. Poc minuts després de les sis va començar el cercavila amb rumb a sa Bassa encapçalats per uns animats grallers.

La primera parada va ser davant Can Lliro on s’hi havia concentrat un nombrós grup de manacorins i visitants de l’Acampallengua. Allà hi vàrem aixecar un pilar de quatre lleugeret i femení que va girar per facilitar els aplaudiments d’un ja abeurat públic. Per tancar la parada del carrer de Ciutat es va aixecar per sota un pilar de quatre, es va rodar i baixar per sota. Festa gran i cap a l’Ajuntament.

Davant la casa gran vàrem fer un quatre de sis amb l’agulla i un pilar de quatre. Si fins al moment havíem estat la cua del cercavila allà es va invertir l’ordre i vàrem passar a encapçalar la comitiva. Fórem els primers amb entrar a la plaça de sa Bassa on ens hi esperava una gentada i ho vàrem fer amb un pilar de quatre caminat. Després l’arribada de tots els gegants que ballaren amb un espectacular final de festa.

 

{gallery}actuacions/2012/20120602_Cercavila FiF{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *