Aquest diumenge ha servit per donar inici a la temporada 2013 amb una bona actuació. La plaça de l’enginyer Barceló, o de la Rectoria de Manacor ha vist moltes camises verdes i una bona presència de públic per veure els primers castells de l’any. També hi han actuat els Castellers de Mallorca que en aquesta ocasió no han pogut desplaçar un gran nombre d’efectius. L’actuació ha començat amb dos pilars de quatre puntualment a les dotze i mitja.

A la primera ronda s’ha aixecat un tres de set ràpid i de bona mida més propi de l’estiu que no de principi de temporada. A la segona ronda hem aixecat el quatre de set, que a diferència del tres, ha estat lleig, mogudet i deformat però que s’ha pogut descarregar sense patir en cap moment per la seva consecució. Bernadí Martí ha debutat de segon de castells de set en aquesta segona ronda. Per tancar les rondes de castells s’ha descarregat un cinc de sis sense problemes més enllà del que suposa que hagués de fer de dos obert per una baixa imprevista de darrera hora la cap de canalla.

A la ronda de pilars hem descarregat un pilar inèdit que comptava amb Josep Castellano com a terç. Vermut graller i pròpiament dit a la plaça i bona part de la colla a dinar al local. Els Castellers de Mallorca han aixecat un tres de set i castells de sis.

{gallery}actuacions/2013/20130317_Aniversari{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *