Els castells varen marcar, igual que l’any passat, l’inici de la Fira Nocturna llorencina. Vespre de calor, humitat i molta gent a l’Estació. Moltes camises verdes i una bona quantitat de públic auguraven una prometedora actuació en solitari dels Al·lots de Llevant. Per començar un pilar de quatre amb el debut del jove Marc Servera al segon pis.

A la primera ronda de castells vàrem aixecar un tres de set ràpid i segur. A la segona ronda era el torn del quatre de set, la construcció que necessitava més pinya de totes les previstes. El suport del públic va fer que es pogués tancar amb un bon grapat de cordons i la seva execució fou senzilla. Per tancar les rondes de castells, un cinc de sis sense cap incidència.

Va cloure l’actuació la ronda de pilars. Tres pilars de quatre amb molta gent de la vila de Salvador Galmés als troncs. Molts de castellers varen quedar a sopar a la Fira, uns altres cap a ca seva i prop de la meitat feren el darrer àpat de la nit al Bar de Can Neula. Sempre és un plaer anar a actuar a Sant Llorenç.

{gallery}actuacions/2012/20120811_Sant Llorenc{/gallery}

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *