Dia 9 d’agost vàrem actuar a Sant Llorenç, poble de molts de castellers de la colla i on sempre ens hi sentim a gust. Després d’uns anys d’actuar a l’estació, enguany ho tornàrem a fer a la plaça de l’església i això va fer que ens plantejàssim una actuació de màxims.
Després d’una cercavila inicial amb dos pilars de quatre davant dos bars on teníem compromís, encetàrem les tandes de castells amb el tres de set. Era el segon castell de set en solitari de l’any i va servir, a més de per encetar l’actuació, per espolsar els nervis: castell fàcil i sense incidències. La segona ronda va ser per a un castell poc habitual en el nostre repertori, el tres de set amb agulla. La veritat és que aquest castell sempre ens ha generat més dubtes que certeses i l’afrontàvem amb un cert neguit cap a allò desconegut. El tiràrem amunt a la primera, amb ganes i convicció, però amb unes formes i una quadratura que feren patir l’estructura del tres. Així i tot, el sabérem treballar i després de superar alguns dubtes per la part de dalt deixàrem el pilar tot sol damunt la pinya. A partir d’aquí els pilaners tornaren a demostrar el seu ofici i completàrem el cinquè tres de set amb agulla del nostre historial. La tercera ronda va ser per al quatre de set, el primer en solitari de la temporada i el castell que proporcionalment ens va fer patir més.  Alguns castellers, de diferents pisos, no acabaren de sentir-se còmodes ni d’agafar bé la posició i haguérem de treballar un poquet més del necessari en un quatre.
Dos pilars de quatre simultanis posaren punt i final a una actuació magnífica, una actuació que ens va permetre alçar tres castells de set a Sant Llorenç per segon cop a la nostra història.

{gallery}actuacions/2014/20140809_Sant Llorenc{/gallery}

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *