SON SERVERA

16 de juny

Ja fa una partida d’anys que els serverins confien en nosaltres per acompanyar els actes d’inici de festes. Enguany va ser dia 16 de juny i es va repetir amb fidelitat el guió d’ocasions anteriors.

Just després del pregó de festes, i com feim cada any, vàrem portar un pilar de quatre al balcó. Després, a la plaça de sant Joan, va arribar l’hora dels castells. Una mica condicionats per festes de fi de curs i altres actes, vàrem haver de resoldre les tres rondes amb els castells més bàsics de sis. Per aquest ordre vàrem descarregar el tres de sis (amb l’estrena del dos obert), el tres de sis amb agulla i el quatre de sis, tots ells sense incidències.

Acabàrem amb un altre pilar de quatre amb un casteller d’arrels serverines parant a segons.

P4, 3d6, 3d6a, 4d6, p4

 

PALMA – Diada OCB

Dia 17 de juny, l’Obra Cultural Balear celebrava la seva diada i ens va convidar a participar-hi juntament amb els Castellers de Mallorca. L’acte no permetia el format clàssic d’actuació i les dues colles només alçarem un castell cadascuna i un altre de germanor. En el nostre cas, descarregàrem un tres de sis després d’haver fet un pilar de quatre. Abans d’acabar amb un altre pilar de quatre, les dues colles alçàrem un quatre de sis amb dues rengles de color verd i dues altres de color grana.

P4, 3d6, p4

 

Crònica realitzada per Sebastià Grimalt