SANT JOAN

26 d’agost

Dia 26 d’agost, vàrem actuar a Sant Joan, una de les nostres places talismà i una de les més estimades per la nostra colla. Enguany, però, no hi arribàvem en tan bones condicions com en anys anteriors i, de bon principi, les intencions no anaven més enllà de les construccions de sis pisos; les nombroses baixes, tant de tronc com de pinya, no aconsellaven pujar més amunt.

El primer toc de castells va ser per a un pilar de quatre de presentació i el segon per a un tres de sis resolt sense cap dificultat. La segona ronda va servir per descarregar el quart dos de sis de l’any, castell que enlairàrem amb una alineació reforçada a tots els nivells. La darrera ronda va ser, potser, la que ens va deixar més bon gust de boca, i és que el quatre de sis que hi completàrem va permetre un debut doble: el de la castellera local Núria Puigsegur al pis de dosos i el de Cristina Bisquerra a damunt una pinya.

Un altre pilar de quatre va servir per tancar una actuació on ens hauria agradat fer més, però que en vista de les circumstàncies es va salvar de manera positiva.

P4, 3d6, 2d6, 4d6, p4

Crònica: Sebastià Grimalt