PORRERES

22 d’abril

Ja fa una partida d’anys que els organitzadors de la Diada d’Agricultura Ecològica confien en nosaltres per afegir una mica de color i de festa a la fira que celebren cada any a Porreres. Enguany no va ser una excepció i dia 22 d’abril participàrem per vuitè any consecutiu en aquest esdeveniment, que enguany arribava a la seva dotzena edició.

Poc després de les dotze del migdia, començàrem la tasca amb dos pilars de quatre de presentació. Just després, el primer castell, un tres de sis fàcil i sense cap incidència remarcable. La segona ronda va servir per veure el segon cinc de sis de l’any, castell en el qual ens va costar tancar la pinya. No va ser el millor cinc de sis que hem fet, però va es va descarregar sense dificultat i va servir perquè Llorenç Gayà paràs el seu primer castell al pis inferior al pom i perquè Míriam García s’estrenàs d’aixecadora. La tercera ronda va deixar una novetat important, i és que hi descarregàrem un dos de sis lleuger amb l’alineació, de terços en amunt, d’un possible dos de set de futur. En una quarta ronda de propina, completàrem sense passar pena un quatre de sis amb agulla amb qualque petit desnivell al tercer pis.

Un pilar de cinc prou segur va servir per tancar l’actuació i la nostra participació en una diada que sempre es fa agradable i agraïda.

2p4, 3d6, 5d6, 2d6, 4d6a, p5

Crònica: Sebastià Grimalt

Imatges: aquí