14 d’abril

Dia 14 d’abril es va celebrar la XIII Diada d’Agricultura Ecològica Porreres. Com ja és tradició hi actuàrem afegint un verd metafòric al color distintiu de l’esdeveniment. De bon principi les nostres pretensions no anaven més enllà dels sis pisos, però teníem el bon regust de boca de l’assaig del dia anterior, el millor de la temporada fins al moment.

Començàrem amb dos pilars de quatre i just després envestírem el primer castell de la jornada, un tres de sis executat de memòria i amb tots els automatismes necessaris.  La segona ronda va ser per al tercer quatre de sis amb agulla de l’any, castell que en algunes posicions, especialment de canalla, ja estava pensat per encarar possibles reptes superiors. Tancàrem rondes amb un quatre de sis còmode i fàcil. En definitiva, tres castells de sis correctes d’execució i forma, cosa que no sempre passa.

Un pilar de quatre que rodar 360 graus va servir per tancar l’actuació i per acomiadar-se d’un públic que si bé era nombrós no es va acostar gaire a la pinya.

2p4, 3d6, 4d6a, 4d6, p4