MANACOR – DIADA D’ANIVERSARI

24 de març

Com és tradicional, l’actuació que feim cada any per celebrar el nostre aniversari va donar el sus a la nostra temporada d’actuacions a Manacor. Va ser dia 24 de març, un dia amb un temps totalment oposat al de l’any passat, en què per culpa de la pluja vàrem haver d’actuar sota cobert.

Ja feia una bona partida de setmanes que treballàvem els castells que volíem fer a la Rectoria a l’assaig i la plaça no va fer altra cosa que confirmar la feina del local. Abans de les rondes de castells enlairàrem un pilar de quatre que va servir de debut a l’enxaneta Miquel Àngel Vicenç. El primer castell de la jornada va ser el tres de set, un tres que va pujar una mica deformat ja des de la pinya, però que va pujar amb tranquil·litat i que es va descarregar amb una certa comoditat, sobretot si tenim en compte que era el primer de la temporada. Un fet que no podem passar per alt és el debut de Miquel Estelrich com a baix d’un castell de set, el baix de set més jove de la nostra història. En segona ronda, i amb el quatre de set, es va repetir més o menys la història: el castell no va pujar perfectament quadrat, però es va resoldre sense nervis i sense patiments. La tercera ronda va ser per al castell probablement amb pitjor figura del dia, un quatre de sis amb agulla.

Amb dos pilars de quatre simultanis tancàrem una actuació un poc mancada de ritme i que va anar perdent espectadors a mesura que passaven les rondes i els castells.

P4, 3d7, 4d7, 4d6a, 2p4

Galeria:  aquí

Crònica: Sebastià Grimalt.