FIRES I FESTES

1 de juny

En un començament de temporada de renovació i de feina pacient, la diada de Fires i Festes es presentava, des de feia una partida de setmanes, com l’oportunitat de reivindicar-nos i de pegar una alenada d’aire fresc. Els assajos així ho presagiaven i descarregar tres castells de set a sa Bassa es veia com una tasca ben factible. Però un imprevist de darrera hora en forma de malaltia i baixa en un membre de la canalla ens va forçar a renunciar al quatre de set amb agulla i a haver de repetir l’actuació de començament de temporada a sa Rectoria.

La diada va començar davant l’Ajuntament, on enlairàrem dos pilars de quatre, un d’ells portat al balcó, des d’on el president de la colla i el delegat de festes en recolliren l’enxaneta. Ja a sa Bassa, envestírem el primer castell, un tres de set descarregat amb seguretat i sense dificultat i amb el valor afegit d’un pis de terços totalment renovat. Això va permetre que Bernadí Martí debutàs en aquesta posició. Per la part de dalt també hi va haver debuts: el de Míriam Pérez com a dos en un castell d’aquesta altura. La segona ronda va ser per a un quatre de set, també descarregat sense incidències i també amb debut doble: el de Carlos Ossa com a baix i el de Núria Puigsegur al pis de dosos. El darrer castell va ser un quatre de sis amb agulla de tràmit.

El comiat va consistir en tres pilars de quatre simultanis amb enxanetes petits i de futur. En definitiva, una actuació on no vàrem poder fer allò que volíem, però que ens va deixar amb molts de debuts i amb perspectives de futur.

P4, p4balcó, 3d7, 4d7, 4d6a, 3p4

Crònica: Sebastià Grimalt