DIADA CASTELLERS DE MALLORCA

26 d’octubre

Dia 26 d’octubre, els Castellers de Mallorca varen celebrar la seva diada, que, enguany, amb un viatge més primerenc del que és habitual, va significar la cloenda al nostre calendari d’actuacions. En un principi, les nostres intencions eren fer-hi tres castells de set, però baixes de darrera hora a la  pinya ens obligaren a renunciar al quatre de set amb agulla, el castell més ambiciós dels que portàvem en cartera.

Després del `pilar de quatre caminant envestírem la primera ronda amb el tres de set. Va pujar més rodó i amb els pilars més equidistants que en anteriors ocasions i el completàrem amb més bones sensacions que a Lleida o a la nostra diada, per exemple. La segona ronda va ser per a un quatre de set que va patir per la part de baix i que va necessitar un esforç extra en algun sector de la pinya. Un quatre de sis amb agulla sense dificultats va tancar les tandes de castells.

Un pilar de cinc i tres de quatre suposaren les darreres aletes d’una temporada en què, per tercer pic a la nostra història, no hem caigut de cap castell.

P4cam, 3d7, 4d7, 4d6a, p5, 3p4

Imatges: aquí

Crònica: Sebastià Grimalt