DIADA CASTELLERS DE MALLORCA

27 d’octubre

Enguany la penúltima actuació de la temporada va coincidir amb la diada dels Castellers de Mallorca. Va ser dia 27 d’octubre, un dia gris, fred i plujós i que convidava i aconsellava poc a fer castells al descobert.

Amb aquests condicionants, entràrem a la plaça de Cort amb un pilar de quatre caminant i completàrem la primera ronda amb el tres de set. Va ser un tres idèntic, quant a tronc, al que havíem descarregat una setmana abans a Manacor. L’execució també va ser còmode i controlada, com havíem fet a sa Bassa. Les novetats varen venir per la part de la pinya, i és que el jove Diego Bazo s’hi va estrenar com a primer lateral. La segona ronda va ser per al quatre de set, un quatre que es va completar amb prou correcció i sota una brusquina que ja començava a ser molesta. Val a dir que aquest quatre de set ens va obligar a optimitzar tots els recursos a la nostra disposició i que va permetre que Miki Bisquerra i Queta Bonet fessin de primer lateral en un castell de set. A més a més, va suposar el debut de Pep Bover com a segon, que d’aquesta manera es convertia en el primer casteller de la nostra colla a passar per totes les posicions de tronc en castells de set pisos.

La brusca, que augmentava a poc a poc la seva intensitat, no ens va permetre completar les nostres rondes de castells. Vàrem haver de renunciar al tres de sis amb agulla que dúiem en cartera i alçàrem un pilar de quatre a corre-cuita per tancar la nostra actuació.

P4cam, 3d7, 4d7, p4

Crònica: Sebastià Grimalt.