28 d’octubre

El darrer dissabte d’octubre la plaça de sa Bassa va acollir una altra Diada dels Al·lots de Llevant. Com sempre ens hi acompanyaven els Castellers de Mallorca; la tercera colla enguany eren els Castellers de Caldes de Montbuí.

Tot i que durant algunes setmanes tots teníem en ment poder-hi completar tres castells de set pisos, els darrers assajos limitaren la possibilitat dels castells de set a les dues construccions més bàsiques, el tres i el quatre. Damunt les cinc i mitja de l’horabaixa, entràrem a plaça amb un pilar de quatre caminant i al cap de pocs minuts envestírem la primera ronda amb el tres de set. El castell va pujar amb unes mides prou correctes a segons i terços, però es va estirar al pis de quarts, no fins al punt de fer perillar l’estructura, però sí a bastament per fer-los treballar de manera incòmoda. Així i tot, primer castell al sarró i estrena com a enxaneta de set de Neus Llodrà Rosselló i de Liam Rando Serra com a dos en aquesta altura. El segon castell va ser el quatre de set i podem dir que el completàrem amb total facilitat, fins i tot amb certa placidesa. També va comptar amb una estrena, la de Mariona Pedrals com a quarta. El darrer castell va ser un quatre de sis amb agulla que no va causar cap problema, però que curiosament no va sortir tant bé com el quatre de set anterior.

Ens acomiadàrem amb el quart pilar de cinc de la temporada i amb tres pilars de quatre simultanis, un d’ells amb l’estrena de Pedro Gili com a baix.

P4cam, 3d7, 4d7, 4d6a, p5, 3p4