SANT JOAN

20 d’agost

El dia de sant Bernat vàrem actuar a Sant Joan, el poble aquí on tradicionalment hem estat més ben rebuts i més ben acollits. Enguany no va ser una excepció i els Al·lots de Llevant vàrem estar a l’alçada del que es mereix la plaça.

Començàrem l’actuació amb dos pilars de quatre coronats pels dos germans santjoaners Núria i Joan Puigsegur Gaià. Just llavors, i després de descartar el cinc de set per manca d’efectius, enlairàrem el quatre de set com a primer castell. Ens va sortir un quatre còmode i fàcil; un dels millors de la temporada i que no va provocar patiments a cap nivell. El dos de set era l’aposta forta del dia i era el castell de la segona ronda. Potser no ens va sortir tan bé com a sa Bassa o a Bellver, però el descarregàrem sense passar per cap moment de perill i demostrant la confiança que dóna l’assaig i la repetició, en algun cas d’anys, de parelles als diferents pisos. El darrer castell va ser un tres de set defensat per l’alineació clàssica; segurament va ser la construcció més moguda del dia, però el moviment no va passar de ser una anècdota que va provocar comentaris i rialles al pis de quarts.

A manca d’un membre del pilar de cinc, tornàrem a alçar dos pilars de quatre. D’aquesta manera posàrem punt i final a una actuació que certificava de manera absoluta la nostra classificació per al concurs de Tarragona.

2p4, 4d7, 2d7, 3d7, 2p4

Imatges aquí

Crònica realitzada per Sebastià Grimalt