Aquest dissabte 24 de març a partir de les 17h al local dels Capgrossos de Mataró (c/ Herrera núm.59 de Mataró) tindrà lloc la xerrada-debat Castells & Tweets. La xerrada s’emmarca igualment en el cicle castellsTuits, iniciat l’any passat, i per tant serà també la 2a. edició. Versarà sobretot sobre el tractament dels castells en la premsa i medis locals, sense deixar de banda la manera de redactar-les, la presència de les cròniques i altres comunicats en els sistemes 2.0 i tot allò que faci referència a la difusió dels castells.

Per això comptarem com a ponents amb:

  • Jordi Andreu, de Xiquets de Tarragona i membre del programa “Pilar de vuit”, de Ràdio Altafulla
  • Aina Serra, de Castellers de Sant Cugat, membre del programa “Tanquem  Pinya” de Cugat Ràdio, i cronista de “La Vanguardia” i de la revista Castells.
  • Cugat Comas, de Capgrossos de Mataró i membre del setmanari local Tot Mataró
  • Coordinarà l’acte en Joan Ramon Ocaña, de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i cronista del Diari de Tarragona.

Igualment el podreu seguir de casa estant, des de la pàgina lapinya.cat el fòrum de debat casteller de referència, on es connectarà en directe amb la xerrada a través de l’streaming, amb la possibilitat de veure i escoltar en directe aquesta trobada.

Des de @CastellsTuits <http://twitter.com/​castellstuits> es comentarà el més destacat de la xerrada amb l’etiqueta #castellsTuits però també s’aniràn recollint les impressions, comentaris o preguntes que es podran adreçar als participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *