VILAFRANCA DE BONANY

3 de setembre

Després d’alguns anys sense actuar a Vilafranca (el darrer cop havia estat l’any 2011), la Fira del Meló ens va tornar donar la possibilitat d’actuar a la vila veïna. Va ser una etapa més dins el procés de preparació del final de temporada i l’actuació es va saldar amb pilars de quatre i castells de sis pisos.

Un pilar de quatre alçat i baixat per baix va servir de presentació davant un públic prou nombrós. El primer castell va ser un tres de sis amb algun pilar lleuger a nivell de quarts i resolt sense cap complicació. La segona ronda va servir per descarregar el quart quatre de sis amb agulla de la temporada, castell que va comptar amb els joves baixos Miquel Estelrich i José Antonio Beltrán, saba nova per al nucli dels nostres castells. La tercera tanda va ser per a l’altre castell que feim amb el pilar enmig, el tres, i també va haver-hi debut, el de Paula Barceló, que es va estrenar en el pis superior del tronc.

Dos pilars de quatre serviren per tancar una actuació de rodatge i que va servir per portar a plaça part de la feina de futur que feim a l’assaig.

P4s, 3d6, 4d6a, 3d6a, 2p4

Crònica: Sebastià Grimalt

Galeria: aquí