SON CARRIÓ

12 de maig

El segon diumenge de maig dels anys senars actuam a la fira de Son Carrió. Sol ser el darrer banc de proves abans de Fires i Festes, la darrera oportunitat per polir a plaça els castells de sa Bassa. Enguany, però, no va ser així: múltiples baixes de canalla, algunes de previstes i d’altres de darrera hora, ens obligaren a fer alineacions forçades i un poc improvisades amb el simple objectiu de salvar el compromís. Així i tot, l’actuació va tenir el seu caire positiu i ens va donar dues alegries en forma de debut de dues petites enxanetes, Indyra Ropero i Guillem Valls de Padrines, la primera en un pilar de quatre i el segon en un pilar de quatre per sota.

El primer toc de castells va ser per al pilar de quatre de debut de na Indyra. Just després varen venir un tres de sis i un tres de sis amb agulla, tots dos castells presentaven alineacions un poc descompensades, però al cap i a la fi ens varen permetre resoldre les dues primeres rondes. El darrer castell, fet amb les mateixes condicions que els anteriors, va ser un quatre de sis que ens va fer patir un poc més que els dos primers.

El pilar de quatre per sota de debut d’en Guillem va tancar una actuació difícil i en què vàrem haver d’utilitzar la imaginació per sortir amb dignitat de plaça.  
P4, 3d6, 3d6a, 4d6, p4s

Crònica: Sebastià Grimalt