12 d’agost

Dia 12 d’agost, la plaça Nova de Sant Llorenç ens va rebre una altra vegada i ens va donar la possibilitat d’alçar castells en les festes de la vila veïna.

El primer toc de castells va ser per a dos pilars de quatre simultanis amb molta de presència de llorencins al tronc i que varen servir per presentar-se i començar a fer cas a un públic que era força nombrós. El primer castell va ser un tres de sis que es va descarregar sense problemes, potser amb l’únic emperò d’estar un poc obert. També descarregàrem sense dificultat el quatre de sis amb agulla, que va sortir molt millor que una setmana abans a Artà. La tercera ronda va ser per a un quatre de sis que no va comportar més maldecaps dels necessaris. 

El comiat va constar de dues parts: primer de tot un pilar de cinc que va sortir un poc més mogut que els altres dos que havíem fet enguany però que es va descarregar sense haver d’anar al límit, i una segona part amb dos pilars de quatre simultanis amb la particularitat que un d’ells estava coronat per la petita Júlia Puig, amb sa mare, Rosa Pascual, i son pare, Antoni Puig, en els dos pisos inferiors a ella.

2p4, 3d6, 4d6a, 4d6, p5, 2p4
Crònica: Sebastià Grimalt

Foto: Pep Aguilar – https://pepaguilar.com

Sant Llorenç 2023