SANT LLORENÇ

12 d’agost

Al llarg de la nostra història, els Al·lots de Llevant hem actuat en quinze ocasions a Sant Llorenç, la vila que segurament ens és més avinent. La primera d’elles va ser el 4 d’octubre de 1998; la segona el 13 d’agost de l’any 2000, i del 2005 ençà ho hem fet cada any de manera ininterrompuda. Enguany va ser dia 12 d’agost i ho férem clarament condicionats per les baixes, tant a nivell de tronc com de pinya.

L’exhibició va començar amb un pilar de quatre de presentació, pilar de marcat color llorencí i que va permetre que Naomi Galmés debutàs com a castellera de tronc. Començàrem les rondes de castells amb el tres de set, una aposta que sempre hem considerat segura. Aquest pic, però, les coses  no anaren com de costum i, tot i que el tronc es mostrava molt ferm, el castell va cedir de manera inesperada poc després de l’aleta, primer el pom de dalt i després les quartes. Després de la caiguda vàrem assegurar la segona ronda amb un dos de sis reforçat a tots els nivells. Per acabar, vàrem optar per un quatre de sis, que vàrem completar sense problemes.

La ronda de comiat va consistir en dos pilars de quatre, també amb molta presència de castellers locals als troncs. De fet, un dels dos pilars va permetre que Cristina Bisquerra, digna representant d’una nissaga castellera llorencina, pujàs al seu primer castell.

P4, 3d7 (c), 2d6, 4d6, 2p4

Crònica: Sebastià Grimalt

Galeria: aquí