PORRERES

23 d’abril

Ja fa una partida d’anys que Apaema, els organitzadors de la Diada d’Agricultura Ecològica, ens conviden a la fira que celebren a la vila de Porreres. Enguany va coincidir amb una altra diada, la de Sant Jordi, i castells, productes ecològics i llibres coincidiren a la plaça de la vila i als carrers porrerencs.

Amb només una sortida, la del nostre aniversari, afrontàvem l’actuació amb la intenció de descarregar tres castells de sis i de rodar canalla i pisos superiors de cara al compromís de les nostres Fires i Festes. Començàrem a fer cas al públic assistent amb un pilar de quatre. La primera ronda va ser per a un tres de sis que passarà a la història per esser el número dos-cents que descarregàvem en aquesta vintena llarga d’anys que fa que anam per les places. El completàrem sense entrebancs; segurament el castell més aplomat de la jornada. La segona ronda va ser per al quatre de sis amb agulla i la tercera per al quatre de sis, castells que potser no sortiren amb una estètica perfecta, però que tampoc no causaren cap problema. Tancàrem l’actuació amb un pilar de quatre que va significar la primera aleta d’Aina Girart Bonet.

Com sempre acabàrem fent un aperitiu cortesia dels organitzadors dins l’Ajuntament i amb la sensació que havíem fet molt, sobretot si tenim en compte que veníem d’uns assajos amb baixes i amb dificultats per assajar les estructures i les pinyes.

P4, 3d6, 4d6a, 4d6, p4

Crònica: Sebastià Grimalt

Imatges: aquí