Després de dos anys d’absència, dia 24 d’abril vàrem tornar al pati d’armes del castell de Bellver amb motiu del pancaritat palmesà. La intenció era fer una passa més respecte del que havíem fet quinze dies abans en el nostre debut a plaça i completar dues rondes de castells.

La primera aleta del dia va ser la d’un pilar de quatre de presentació per saludar un públic que enguany no era gaire nombrós. Ben igual que havíem fet a la plaça de sa Feixina, vàrem resoldre la primera ronda amb un tres de sis. Va ser un tres amb força canvis respecte del primer que havíem fet, entre ells el debut d’Aina Bonet en el pis inferior al tronc i la primera aleta en un castell de Maria Flaquer. I ben igual que el primer que havíem fet, vàrem patir més per l’encaix entre segons i pinya que pel desenvolupament del tronc: no va ser un castell còmode, però tampoc podem dir que ens fes patir. Aquest pic hi va haver segon castell, un dos de sis que tot i que no va passar per moments de perill sí que va necessitar certa dosi de treball i de concentració per part de tota la colla.   Val a dir que va ser un castell molt celebrat i valorat, no només pels nostres castellers, i que va permetre el debut en aquesta estructura de Tomeu Marqueño, segon amb experiència en castells de set, però que mai havia parat el dos.

La darrera aleta va ser per a un pilar de quatre de comiat. En definitiva, una actuació que ens va deixar amb bon gust de boca i amb l’expectativa no gaire llunyana de poder, per fi, completar les tres rondes de castells.

P4, 3d6, 2d6, p4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *