CASTELL DE BELLVER

8 d’abril

Cada any, el Diumenge de l’Àngel, el castell de Bellver veu construccions humanes granes i verdes amb motiu de la celebració del pancaritat de la ciutat de Palma. Enguany, dia 8 d’abril, hi actuàrem per devuitena vegada.

Dins el pati d’armes, la nostra primera aleta va ser per a una pilar de quatre de presentació i escalfament. La primera ronda de castells va veure el segon tres de set de l’any, un tres que presentava canvis circumstancials a terços i quarts respecte del que havíem fet a Manacor unes setmanes abans. Potser no va sortir perfecte de forma, però el descarregàrem sense massa complicació i amb certa comoditat. La segona ronda va ser per un quatre de set que es va anar deformant a nivell de segons a mesura que pujava, però que també es va completar amb facilitat i sense haver de fer feina en excés. Aquest castell, a més, va comptar amb el valor afegit d’un debut a terços, el de Cristina Bisquerra. El primer cinc de sis de l’any va cloure de manera plàcida les tandes de castells.

Un pilar de quatre amb enxaneta debutant, la llorencina Míriam Pérez, va tancar definitivament la nostra actuació, actuació en què férem castells de set a Bellver per setzena vegada en la nostra història.

P4, 3d7, 4d7, 5d6, p4

Crònica: Sebastià Grimalt

Imatges: aquí