BUNYOLA

16 de setembre

Per segon any consecutiu, les festes de Bunyola varen comptar amb la presència de les dues colles mallorquines. Dia 16 de setembre granes i verds hi actuàrem oferint castells de sis, castells que en el nostre cas començaven a plantejar alineacions de cara als reptes superiors del mes d’octubre.

Després d’un pilar de quatre de presentació, vàrem enllestir la primera ronda en forma de tres de sis, castell que no va presentar dificultats, però que tampoc no ens va quedar tot el rodó que ens hauria agradat. Després va arribar el tercer dos de sis de l’any, castell que presentava una alineació lleugera, però més com a fruit de treballs anteriors en aquesta estructura que no com a pensament de futur. Un quatre de sis amb agulla, aquest sí pensat en clau de futur, va tancar les rondes de castells.

Ens acomiadàrem d’un públic interessat i atent amb un pilar de quatre que va girar a banda i banda per fer una mica més llarg el toc de castells i per donar més gratitud als bunyolins congregats a plaça.

P4, 3d6, 2d6, 4d6a, p4

Imatges: aquí

Crònica: Sebastià Grimalt