Una trentena d’Al·lots de Llevant de tota edat es despertaren el dilluns de Pasqua amb la incertesa de si el temps ens permetria sortir d’excursió. La decisió és partir i partim. Cap a la urbanització de Betlem, al terme d’Artà. Allà deixam els cotxes i partim a peu cap a l’ermita de Betlem. Tres quartets d’hora de pujada bona de dur ens deixen al pla elevat que conforma l’ermita més artanenca. Als seus encontorns hi vàrem berenar i deixar empremta com a castellers aixecant un pilar de quatre improvisat.

Després del pilar els més reposats quedaren a gaudir de la jornada tot jugant i menjant a l’empara de l’edifici religiós i acompanyats de la gernació que havia arribat a l’ermita com a lloc de berena. Un altre grup, més valent, partí sense por a coronar la Talaia. Una horeta de camí. Bones vistes, excel·lents. El moment de la retrobada entre els dos grups, passades les tres del capvespre, degué emocionar tant el creador que el cel va fer algunes llàgrimes. Baixada conjunta cap els cotxes.

Cafetet agradable a la Colònia de Sant Pere i final de festa d’una sortida d’aquestes que fan colla, que ens fan sentir part d’una gran família.

{gallery}noticies/2013/20130401_Berena{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *