ANIVERSARI CASTELLERS DE MALLORCA

17 de març

Després d’una partida  d’anys de no actuar-hi, enguany tornàrem a fer castells a l’aniversari dels Castellers de Mallorca. Va ser dia 17 de març i ho férem a cobro, a l’entrada del CEPA Son Canals, per mor de la pluja. La veritat és que l’actuació ens va agafar una mica a contrapeu i tot i la bona feina feta als assajos no ens plantejàrem cap castell de més de sis pisos.

Començàrem amb un pilar de quatre i en primera ronda descarregàrem sense dificultat i amb bones mides el segon tres de sis de l’any. El segon castell, el primer tres de sis amb agulla de la temporada, ja no va sortir tan bé de mides i forma: va pujar un poc deformat i amb alguna rengla girada, res però que impedís que el completàssim sense fer massa feina. Tancàrem les rondes de castells amb un quatre de sis que no va presentar problemes però que tampoc no va sortir massa bé de figura.

Un pilar de quatre per sota va tancar una actuació particular on l’única dificultat va ser poder-se comunicar en un espai tancat i amb molt de renou.

P4, 3d6, 3d6a, 4d6, p4

Crònica: Sebastià Grimalt

Galeria: aquí