MANACOR-DIADA D’ANIVERSARI

19 de març

La primera actuació de bon de veres d’aquesta temporada 2017 va ser dia 19 de març a la plaça de la Rectoria de Manacor amb motiu del nostre aniversari. Ja s’ha convertit en tradició que sigui l’inici del nostre curs casteller i que s’hi vegin les primeres aletes de set de la temporada. Enguany també va ser així.

Poc després de les dotze i mitja ens vàrem presentar a un public prou nombrós amb dos pilars de quatre simultanis, un d’ells coronat per la petita enxaneta Francina Febrer, saba nova per a la canalla dels Al·lots que feia d’aquesta manera la seva primera aleta. Just després va arribar el primer castell de set de la temporada, un tres que ens va sortir un poc nerviós i bellugadís i amb unes mides que no eren les millors, però que va complir el propòsit d’encetar els castells de set pisos d’aquesta temporada. La segona ronda va ser per a un quatre de set que no va resultar gens fàcil, més aviat al contrari: li vàrem perdre les mides de bon inici i això unit a la seva lentitud ens va obligar a fer un esforç extra per descarregar-lo. La darrera ronda va ser per al castell més plàcid de la jornada, un cinc de sis amb múltiples debuts: Martí Miquel es va estrenar com a segon en un castell i Antònia Pou debutà en el pis inferior al pom; d’altra banda, Ainara García s’estrenà com a aixecadora i Rafel Bombelli féu el mateix com a dosos.

Ens acomiadàrem de la mateixa manera que ens havíem presentat, amb dos pilars de quatre amb canalla novella i de futur. 2p4, 3d7, 4d7, 5d6, 2p4

Galeria: Aquí