Un nombrós públic s’ha congregat davant l’església de Son Carrió per seguir l’actuació castellera dels Al·lots de Llevant. Cinc minuts després de les dotze del migdia s’ha aixecat un pilar de quatre que ha servir per donar per començada l’exhibició. A la primera ronda el castell triat ha estat un quatre de sis amb l’agulla ràpid, lleuger i una mica escàs de pinya. A la segona ronda un altre castell amb agulla, el parent modern del quatre, el tres de sis amb el pilar enmig. Tot i ajuntar-se una mica el pilar ple i el buid s’ha descarregat sense cap incidència.

A la tercera ronda, i gràcies a la inestimable ajuda d’una vintena grossa d’aficionats locals que han col·laborat amb la pinya, els Al·lots de Llevant hem pogut aixecar un tres de set. El primer tres de set en solitari de la temporada i el més primerenc de la història de la colla. Ha estat un castell segur, tal vegada el més segur de la jornada, i que ha generat l’alegria lògica de la colla.

Com que l’actuació era sense la presència de cap altra colla hem oferit una ronda extra. El castell aixecat al bis ha estat el cinc de sis. Una construcció on el pom ha respost a la perfecció però que ha patit per mides a la part baixa del tronc. Hem acabat amb el pilar de cinc clàssic d’aquesta temporada. En resum, bona actuació per un migdia tan calorós i tot encaminat per fer unes bones Fires i Festes de Primavera a Manacor el dia 26 de maig.

 

{gallery}actuacions/2012/20120513_Son Carrio{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *