Comença la temporada

El passat diumenge dia de 18 de març es va fer la primera actuació de la temporada dels Al·lots de Llevant. Tot i que ja feia un mes i mig que començaren els assajos, la cita amb la camisa verda es feu esperar un poc més que altres anys. Així, la trobada va ser a la plaça de la Rectoria de Manacor en la clàssica actuació d’aniversari de la colla. Enguany, el setzè aniversari. Acompanyant els Al·lots de Llevant, els Castellers de Mallorca.

L’actuació començà amb dos pilars de quatre amb debuts d’enxanetes i d’un segon. El castell per encetar fou un encertat tres de set que pujà ràpid i bé de mida. Més propi d’un final de temporada que d’un començament. A la segona ronda un altre castell de set, en aquest cas un quatre, resolt sense més incidències però sense la perfecció del primer i amb algun patiment que mai va fer pensar però amb la caiguda. Per tancar la ronda de castells, un quatre de sis amb l’agulla amb algun debut damunt la pinya i molt de futur. L’actuació es va cloure amb un pilar de cinc que demostrà la bona feina feta a l’assaig.

En resum, un bon inici de temporada, molta gent a la plaça en un dia assolellat i ben primaveral que sens dubte convidava a moltes coses. L’altra colla, els Castellers de Mallorca, amb un mes més de rodatge desplaçaren un nombre ben considerable de camises grana i feren tres castells de set, tres amb agulla inclòs. En acabar l’actuació vermut graller i vermut convencional a la plaça i després mitja colla a dinar a ca seva i l’altra mitja a dinar al local.

 

{gallery}actuacions/2012/20120318_aniversari{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *