Diada amb dues agulles

El 8 d’octubre, els Al·lots de Llevant vàrem celebrar la nostra diada, la tretzena de la nostra història per esser més concrets. Ho vàrem fer en companyia de l’altra colla mallorquina, els Castellers de Mallorca, i d’uns convidats ben especials, la Colla Joves Xiquets de Valls.

Ben puntuals, a les 17h, aixecàrem dos pilars de quatre davant l’Ajuntament, un dels quals va caminar fins al balcó. Un quart d’hora més tard i la plaça Weyler ens fèiem una foto de família per celebrar els nostres quinze anys de vida: érem molts, però hi trobàrem a faltar gent. Després d’aquest aperitiu, entrada a plaça i atac a la primera ronda en forma de quatre de set amb el pilar. Per baix el castell es va portar molt bé, sòlid i ferm; el descarregàrem sense estridències i demostrant un bon domini del pilar. La segona ronda va ser per al cinc de set, castell que comptava amb el debut com a segon de Guillem Rios i que presentava tres al·lotes a terços per primer cop a la nostra història. La veritat és que en els assajos no l’havíem acabat de clavar del tot, però ahir el dominàrem sense passar per cap moment de perill i amb l’única incomoditat d’algun problema de mides al tres. El glop amarg va venir a la tercera ronda en forma de llenya en el tres de set per sota: l’estructura no va resistir els sotracs de les pujades i va cedir amb la primera pujada de segons. La reacció, però, va ser de categoria: per primera vegada a la nostra història descarregàrem el tres de set amb el pilar, un castell que va resultar el més fàcil de la jornada.

La Colla Joves Xiquets de Valls va completar el tres de set, el quatre de vuit i el quatre de set amb el pilar. La colla de Ciutat el cinc de set, el quatre de set amb agulla i un quatre de set prova d’alguna cosa més.  Abans de la ronda final de pilars (vano de cinc de manacorins i vallencs i dos pilars de cinc dels palmesans) descarregàrem un bon tres de set de germanor amb una rengla de cada colla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *