Per tercer any consecutiu els Al·lots de Llevant hem actuat a la Fira Ecològica de Porreres. Una actuació en solitari i en el marc d’una congregació considerable de gent que no ve pels castells és a priori una plaça difícil. Però no va ser així.

L’actuació va començar amb dos pilars de quatre ben ovacionats per un nombrós públic poc expert. El primer castell va ser un quatre de sis amb agulla, el primer de la temporada, resolt sense incidències. A la segona ronda tocava l’aposta forta. El primer tres de set en solitari de la temporada i el més matiner de la història de la colla. Va fer falta suport del públic per espessir la pinya però un bon grapat de porrerencs i visitants s’hi posaren amb entusiasme i vàrem poder tancar una bona pinya. El castell es va aixecar rapidet i sense incidències ni tremolors. Un èxit la carregada i un èxit la descarregada.

A la tercera ronda el cinc de sis, el tercer també de la temporada igual que el tres de set, descarregat sense problemes. Abans del pilar de comiat, una ronda de propina pel dos de sis. Una torre que es perfila de cada dia millor per posar-hi un pis més abans de l’estiu. Va cloure l’actuació un pilar de quatre aixecat per sota i rodat que feu les delícies del públic assistent a la fira.

Vermut graller; vermut pròpiament dit gentilesa de l’organització de la Fira; dinar a Can Richard, una casa espectacular al bell mig de la vila; i per acabar, la canalla al Ranxo a celebrar enmig de cavalls i someres que ens agrada fer castells i els volem fer de cada dia millor.

 

{gallery}actuacions/2013/20130421_Porreres{/gallery}

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *