MANACOR
20 de març

Dia 20 de març, vàrem encetar les actuacions de la temporada del vintè aniversari. Va ser, com s’ha fet habitual aquests darrers anys, a la plaça de la Rectoria i ho férem, per primera vegada, en solitari.

Escalfàrem motors amb dos pilars de quatre, un dels quals va permetre la primera aleta de Lídia Llull. L’aposta forta del dia era el tres de set i la posàrem damunt la taula tot d’una, a la primera ronda. Era un tres amb una alineació inèdita a segons (Arnau Llull i Tomeu Marqueño s’estrenaven en aquesta estructura) i amb el debut a baixos d’un set pisos de Miquel Àngel Bisquerra. Ens va sortir un poc mogut i nerviós, però al cap i a la fi ens va permetre començar amb bon peu la temporada d’actuacions. La segona ronda va ser per a un cinc de sis amb novetats: comptava amb el debut de Núria Puigsegur com a aixecadora; amb l’estrena de Cristina Riera en el darrer pis del tronc, i amb la revàlida reeixida de Morena Contreras com a dos. Va ser un cinc sense massa història i que va permetre treballar de cara a reptes superiors i de futur. Tancàrem les rondes de castells amb un dos de sis amb segons i terços del castell de set i amb un pom reforçat.

El primer pilar de cinc de la temporada i el tradicional vermut posaren punt i final a la nostra feina a plaça i donaren pas a un dinar de paella al local.

2p4, 3d7, 5d6, 2d6, p5

5

6

7

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Galeria de imatges: aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *