La darrera actuació de la temporada de 2013 va ser a la plaça de Santa Anna de Mataró. Dissabte dia 9 a les 18h, a les vigílies de la Diada dels Capgrossos, ens vestíem de verd per darrera vegada enguany. Poques camises es desplaçaren a la capital del Maresme i això propicià no poder fer castells del nivell que ben segur podríem haver fet amb una vintena més d’efectius dins l’expedició.

Compartírem plaça només amb la colla local, que aixecà castells de set i vuit pisos. Quant a la nostra actuació encetàrem amb el tres de set, màxim objectiu de la jornada. El castell va pujar béi sense novetats. La novetat és estadística: es tracta del 150è tres de set descarregat dels Al·lots de Llevant. A la segona ronda un quatre de sis amb l’agulla que comptava amb el debut de Fran Leyton com a baix de castells. Va tancar les rondes de castells un dos de sis, el mateix castell que havia tancat la darrera actuació que havíem fet al Maresme, l’any 2007 per ser concrets.

Com a novetat, un castell de germanor, el primer amb Sebastià Grimalt com a cap de colla. Un quatre de sis amb dues rengles per a cada colla fou el darrer castell de la nostra temporada. Dos pilars de quatre tancaren l’actuació però no tancaren un excel·lent cap de setmana amb una colla molt estimada pels Al·lots de Llevant com són els Capgrossos de Mataró. Si ens hem visitat mútuament tres vegades, segur que existirà la quarta i els rumors diuen que podria ser per celebrar, l’any 2016, el vintè aniversari de les dues agrupacions.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *