DIADA DE LA COLLA

29 d’octubre

Enguany la diada de la colla va arribar tard, dia 29 d’octubre, i sense el protagonisme d’altres anys. Sabíem de bon inici de temporada que el nostre punt àlgid havia de ser el Concurs de Tarragona i que la diada no tindria, segurament, les connotacions d’examen final que ha tingut sovint. A més a més, el fet de no comptar amb una tercera colla a plaça va afegir una certa fredor a l’ambient. No podem dir, però, que hi anàssim a passar l’estona: ens plantejàvem una de les nostres millors actuacions amb tres castells de set pisos, cinc, dos i quatre amb agulla.

A diferència d’altres anys, enguany no passàrem per l’Ajuntament i entràrem a plaça amb un pilar de quatre caminant. La primera ronda va ser per al cinc de set, el tercer de l’any i probablement el més tremoladís dels tres. Va pecar de lentitud i de certa inseguretat per la part de dalt dels dos pilars. Així i tot, el descarregàrem sense haver de treballar-hi excessivament. La segona ronda havia de servir per completar el cinquè dos de set de la temporada, i així va ser. El completàrem amb ofici, però potser també amb més bellugueig que els anteriors. Com a anècdota direm que es va repetir una circumstància que no és inhabitual a la nostra colla: el despreniment del casc d’un membre del pom de dalt. Un quatre de set amb agulla ben controlat i sense gaire dificultats va completar les rondes de castells. Val a dir que era el seixantè quatre de set amb agulla del nostre historial i que va permetre el debut de Lídia Llull al pis de dosos.

Un vano de cinc va cloure una diada amb poca gent nostra i tota una temporada que serà recordada per moltes coses, però sobretot per haver descarregat el nostre primer quatre de vuit.

P4cam, 5d7, 2d7, 4d7a, vano de 5