Tot i l’amenaça de pluja els Al·lots de Llevant partírem cap a Palma per participar a la Diada de Primavera que es fa a l’espai de ses Voltes.

Davant la mirada d’un bon nombre de turistes iniciàrem l’actuació amb un tres de set sense cap altre comentari que va començar amb una suau brusquina i va acabar amb una brusca considerable.

L’actuació va romandre suspesa un quart d’hora i quan els caps de colla i presidentes havien acordat suspendre-la de manera definitiva, la suma de l’aturada de la pluja i una certa rebel·lió dins les files granes provocà la represa dels castells. Fruit de la intermitença i de la magror de recursos en què l’encaràvem es va haver de desmuntar el quatre de set.

En el torn de repetició es va fer un dos de sis ben segur i sòlid. A la tercera ronda vàrem intentar per segona vegada el quatre de set que, si fa no fa, va repetir la mateixa situació que el primer i es va haver de desmuntar. Vista l’hora que era el cap de colla va optar per no fer ús del torn de repetició i tancàrem l’actuació a un pilar de quatre.

Els Castellers de Mallorca per la seva part varen fer tres castells de set pisos malgrat haver-ne de repetir un.

 

{gallery}actuacions/2012/20120603_Diada Primavera Palma{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *